FAQs Side

Ofte stillte spørsmål

Her kan du lett finne svar på ofte stilte spørsmål angående webdesign

Er ikke spørsmålet ditt her?

Prisen på en nettside avhenger av flere faktorer, som funksjonaliteten til nettsiden, antall sider, design, etc. Jeg tilbyr skreddersydde løsninger som passer til alle budsjett og behov. 

Tiden det tar å lage en nettside varierer avhengig av prosjektets størrelse og kompleksitet. Jeg vil gi deg et realistisk tidsramme når jeg har diskutert prosjektet ditt og forstått dine behov, men et gjennomsnitt er 2 uker.

Designprosessen starter med en samtale med deg for å forstå dine ønsker og behov. Deretter vil jeg utarbeide et designforslag som du vil få mulighet til å gi tilbakemeldinger på. Jeg vil gjøre nødvendige endringer før du er fornøyd med designet.

Jeg aksepterer vanligvis en forskuddsbetaling for å starte arbeidet på nettsiden, og deretter en betaling ved ferdigstillelse. Hvis prosjektet er større, kan jeg tilby en betalingsplan med flere delbetalinger.

Ja, alle nettsidene jeg lager er responsivt designet, som betyr at de vil fungere optimalt på alle enheter og skjermstørrelser, inkludert mobiltelefoner og nettbrett.

Jeg vil jobbe tett med deg gjennom hele prosessen for å sikre at nettsiden oppfyller dine behov og forventninger. Hvis du likevel ikke er fornøyd med resultatet, vil jeg samarbeide med deg for å løse eventuelle problemer eller gjøre nødvendige endringer.

La oss si Hei!

La Oss Samarbeide

Ring Meg : +47 90 555 747

Email : Stian@staffmedia.no